21 de novembre, 2005

Es veu a venir


Coneguts els resultats de les enquestes sobre l’efecte del debat del projecte d’Estatut en l’opinió pública es lògic que el Govern i el PSOE prenguin mesures per corregir la situació que no els és favorable.


(Peridis, a "El País". 20 de novembre)


Ara la pilota tornarà al camp català. Quant el PSOE concreti els límits d’on vol arribar (les famoses línieas rojes) serà el moment en que els partits nacionalistes, i també els socialistes, o millor el President Maragall, enfrontats a la dura i pura realitat, hauran de decidir-se o pel pragmatisme o per fer (com vaig dir fa uns dies) de “penja ases”.

Un reconegut periodista català em va dir l’altra dia si l’esquerra catalana era conscient de que pot dinamitar el PSOE amb tot el que això representa per Espanya,...i per Catalunya.

(Peridís, a "El País" d'avui)


Sensacional!, aquest Peridís. Fixeu-vos en els detalls apuntats a l’acudit: de la gota de suor de Zapatero que va despullat, al “puro” d’en Rajoy amb banyes, passant per l’esquena d’en Carod.

3 comentaris:

Joan Safont ha dit...

Hi ha molt de madridista al Congrés? Està enfadat en Rubalcaba?

Manuel Mas i Estela ha dit...

Estan acceptant molt esportivament que el Barça va jugar millor i que tenen les seves ”figures” ja esgotades. Que el Barça ho està fent molt millor que el Florentino.

Joan Safont ha dit...

Algú comentava que veient el Bernabéu aplaudint li va semblar que la negociació de l'Estatut aniria molt bé i que tota la crispació s'esvairia. Que així sigui!